İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağız ve Diş Sağlığı Semineri

Okulumuz Sultangazi Nene Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde 01.12.2023 cuma günü saat 10:00’da “Sağlık ve Beslenme Kulübü” olarak çeşitli çalışmalar yapılması planlanmıştır. Bu çalışma kapsamında Sultangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş ve ilgili konuda seminer talep edilmiştir. Halk Sağlığı biriminden gelen hekimler tarafından 9 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Ağız ve Diş Sağlığı” ile ilgili seminer düzenlenmiştir. Bundan sonraki süreçte ise Halk Sağlığı Müdürlüğünden “Yabancı uyruklu öğrenciler için psikolojik destek” , “Bulaşıcı Hastalıklar” , “Hijyen” ve “Üreme Sağlığı” konularında okulumuzda seminerler verilmesi ve broşürler dağıtılarak bilgilendirme çalışması yapmaları talep edilecektir.

06-12-2023

Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 12:58 - Görüntülenme: 74